Doboka Házak

Kész házak, hagyományos könnyűszerkezetes házak, gerendaházak tervezése -és kivitelezése

Vállalkozásunk a Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületének tagja.

Kapcsolat

VÁLLALAT:
Doboka Kft.

CÍM:
6801 Hódmezővásárhely Fári u. 28.

E-MAIL:
[email protected]

TELEFON:
06 62 242 924

ADÓSZÁM:
24121536-2-06





Vállalkozásunk a Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete tagja

Mi a készház?

A készházak olyan üzemben előre gyártott könnyűszerkezetes házak, melyek készre gyártott fal-födém –és tetőpanelekből kerülnek összeállításra a kivitelezés helyszínén. Az előkészítés, azaz a panelek gyártása üzemben történik, míg azok összeszerelése a kivitelezés helyszínén.

Az utóbbi években ez a fajta technológia hihetetlenül népszerűvé vált. Ez a technológia az, amely lehetővé teszi a „rakd össze saját otthonod” mozgalom kibontakozását hazánkban is, ami USA –ban virágzik! Ha Ön is ki akarja ezt próbálni, mi legyártjuk a házát, adunk Ön mellé egy profit, s 1- 2 nap alatt állhat is a készháza!

A készház technológia költséghatékony, kiszámítható, pontos –és gyors. Az időjárásnak való kitettség hamar megszüntethető. Egyetlen hátránya csak az lehet, hogy olyan helyen nem alkalmazható, ahová nem tud bejutni a paneleket szállító autó, valamint egy darusautó!

A készház technológia esetében alkalmazott szerkezetkész kifejezés nem vethető össze a helyszínen szerelt könnyűszerkezetes házaknál alkalmazott szerkezetkész kifejezéssel, ezért alkalmazzák sokan ilyen állapotra a megtévesztő „vázkész” kifejezést.

Hiba tehát azt a kérdést feltenni, hogy „mennyi a szerkezetkész m2 ár”, mert a legfontosabb, hogy mi az igazi készültségi szint, azaz mondjuk „vázkész”, vagy „készház szerkezetkész”! Könnyűszerkezetes készház négyzetméter ár  

A tervezés, engedélyeztetés –vagy lakóépület esetében az egyszerű bejelentés nem kerülhető meg. Megfelel a banki hitelezésre, családtámogatás igénylésére, otthonnak hosszútávra. Tartós –és megbízható épület megfelelő, lelkiismeretes, és hozzáértő gyártás és kivitelezés esetén. De ez minden házra igaz!

A favázas könnyűszerkezetes házak és készházak tartósságáról és tűzállóságáról  

A Doboka KFT. készház technológiával vállalja könnyűszerkezetes házak megépítését, esetleg készház legyártását, s az Ön támogatását annak összeállításában a helyszínen. S ha Ön ács, s szeretne könnyűszerkezetes házak építésével foglalkozni, keressen meg minket! A Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete keretein belül rendelkezünk az egész Európai Unió területén érvényes Európai Műszaki Értékeléssel, s az ahhoz kapcsolódó Termék Teljesítmény Állandó tanúsítvánnyal. A köznyelv ezeket a dokumentumokat nevezi ÉMI engedélynek.

Van néhány érvünk, miért a mi könnyűszerkezetes házainkat válassza